He korvaavat Jaajo Linnonmaan Aamulypsyssä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Juontaja Jaajo Linninmaa paljasti viime viikolla jättävänsä Radio Suomipopin suositun Aamulypsy-ohjelman. Tähti kertoi päätöksen taustalla olevan halu viettää enemmän aikaa perheen kanssa. Nyt Aamulypsyn uusi juontajatiimi on paljastettu.

Uudistuvassa Aamulypsyssä mukana ovat Juuso Mäkilähde, Tinni Wikström, Hovimuusikko Ilkka sekä vanhat tutut Tuukka Ritokoski ja Janni Hussi. Uusi kokoonpano aloittaa Aamulypsyssä maanantaina 9. tammikuuta 2023. Jaajo Linnonmaan viimeinen lähetys kuullaan 22. joulukuuta.

– Jaajoa emme pysty korvaamaan, mutta sitä emme yritäkään. Meillä on myös niin sanotusti kaikki munat samassa korissa, nimittäin käsittääkseni näin monen juontajan kombolla ei vielä kertaakaan aikaisemmin ole aamuohjelmaa tehty. Tulevien vuosien aikana tällä jengillä tullaan varmasti näkemään vielä monia vauhdikkaita käänteitä, Mäkilähde kuvailee tiedotteessa.

– Ollaan innolla suunniteltu jo ens vuodelle monia erilaisia tempauksia, ja uskon että saadaan rakennettua vanhan ja tutun lisäksi jotain uutta. Ollut hienoa päästä oppimaan Jaajolta, suvereenilta radiomestarilta, 2,5 vuoden ajan radion tekemisestä. Nyt odotan innolla tulevaa, Janni Hussi hehkuttaa.