Kylie Jenner paljasti arkeaan – upea koti, viinihuone ja luksusautoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitysarjoista tutun Kardashianin perheen jäsenillä on tapana esitellä arkeaan muun muassa perheen elämästä kertovassa televisiosarjassa. Nyt Kylie Jenner on esitellyt arkeaan myös sosiaalisessa mediassa, sillä hän julkaisi kotoaan kuvasarjan, josta miljoonat seuraajat ovat tykänneet.

Kuvasarjassa Kylie poseeraa uima-altaassa biksuissa, mutta myös kotinsa pihamaalla, jossa kuljettajaa odottaa muun muassa oranssinvärinen Lamborghini Urus. Lisäksi kuvissa päästään ihastelemaan esimerkiksi kodin suurta eteistä, jonka taustalla nähdään viinihuone täynnä pulloja. Kodista löytyy myös pelialue, jossa voi harrastaa muun muassa palloilulajeja.

Kylie nähtiin taannoin edustamassa myös rohkeampaa halloween-tyyliä. Hän kanavoi asullaan Cassandra Petersonin esittämää Elvira-hahmoa, joka juonsi 1980-luvulla kauhuelokuviin erikoistunutta ohjelmaa ja tähditti myöhemmin myös omaa elokuvaansa. Esikuvan tavoin Kylien asu ei liikoja peitellyt.