Lola Odusoga jäi ansaitulle lomalle: ”Vuodesta lähes puolet hotelleissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi -kilpailun vuonna 1996 voittanut Lola Odusoga työskentelee nykyisin muun muassa erilaisten televisiosarjojen parissa, ja kuvaukset vievät häntä usein ulkomaille. Nyt missikaunotar on kertonut saaneensa vuoden 2022 projektit tehtyä ja jäävänsä lomalle.

Seitsemän tuotantoa vuoden aikana tehneen Odusogan mukaan hän aikoo olla loppuvuoden lomalla niin paljon kuin yrittäjä voi olla. Samalla hän kertoo jättävänsä haastattelut suosiolla ensi vuoteen ja paljastaa mitä rauhoittuminen juuri hänelle tarkoittaa.

– Mulle se tarkoittaa hiljaisuutta, rauhaa, kotia, perhettä ja keskittymistä omaan itseeni, aikaa, jolloin joku ei koko ajan halua, pyydä tai vaadi multa jotain, Lola kirjoittaa ja toteaa jättävänsä fyysistä läsnäoloa vaativat duunit tältä vuodelta taakse. Vuosi on ollut työrintamalla ja muutenkin aika hullu, huhtikuusta asti olen ollut matkalla johonkin tai jostakin, ja elänyt matkalaukkuelämää, Lola kirjoittaa.

– Oon viettänyt vuodesta lähes puolet hotelleissa ja muissa majoituksissa kuin kotonani. Nyt vien mun matkalaukun vihdoin varastoon asti, ja muutan kotini näyttämään taas kodilta jossa asutaan, eikä varastolta, jossa vain käydään vaihtamassa laukkujen sisältöä. En aio olla juurikaan tavoitettavissa mitään reittiä. Loppuvuoden pyhitän mulle, hän jatkaa.