Satakiloiset siskot -sarjan Tammy Slaton kihloihin – löysi kumppanin kuntoutuksesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot -sarjassa esiintynyt Tammy Slaton on kihloissa uuden poikaystävän Calebin kanssa. Hän sanoi miehen kosintaan myöntävästi. Pari tapasi toisensa kuntoutuslaitoksessa, jossa Tammy yrittää parhaillaan pudottaa painoaan.

Laihdutusklinikalla Ohiossa parhaillaan asuva Tammy tutustui ja rakastui Calebiin. Heillä on samankaltaiset haasteet elämässään. Tammyn rakkauselämä ei ole ollut kovinkaan hyvissä kantimissa aiemmin ja miehet ovat ainoastaan olleet hyväksikäyttäviä tai omanneet fetissin sairaalloisen lihaviin naisiin.

– Hän alkoi seurustella Calebin kanssa vieroitushoidossa, ja olen niin onnellinen, että he tapasivat henkilökohtaisesti eivätkä seurustelleet verkossa, lähipiiristä kerrotaan The Sunille.

Caleb kosi Tammya lokakuun viimeisellä viikolla, ja pariskunta suunnittelee pitävänsä pienen yksityisen hääseremonian Ohiossa vielä marraskuun aikana. Parin avioliittolupahakemus on jo vireillä. Tammy pääsi hiljattain lihavuusleikkaukseen ja opettelee parhaillaan uudenlaista ruokavaliota ja elämäntapaa.