Turisti putosi jyrkänteeltä Balilla – ihmepelastuminen 40 metrin pudotuksesta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Turisti selvisi hengissä pudottuaan 40 metrin korkeudessa olevalta jyrkänteeltä Balilla. Mies oli poseerannut valokuvissa kallion reunalla Nusa Penidassa. Hän syöksyi sen jälkeen alas kuin kivi.

Poliisin mukaan opas otti miehestä valokuvia suositussa turistikohteessa, ennen kuin hän putosi alas. Onnettomuudesta soitettiin hätäkeskukseen, mutta vaarallinen kallioympäristö teki pelstusoperaatiosta haastellisen. Ympärillä oli kalliota, eikä alueelle päässyt veneellä valtavien aaltojen vuoksi.

Yksi pelastaja onnistui laskeutumaan alas kallion rinteeltä ja nostamaan miehen ylös. Miehellä oli vakavia vammoja raajoissa, mutta hän selvisi pudotuksesta hengissä. Hänet nostettiin ylös paareilla. Hän oli ilmeisesti yrittänyt tehdä kuperkeikkaa jyrkänteellä ennen onnettomuutta. Hän on hoidettavana sairaalassa vakavien vammojen vuoksi, Detik Bali uutisoi.