Valtteri Bottas tiivisti suomalaisen sunnuntain – julkaisi paljonpuhuvan videon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulatähti Valtteri Bottas siirtyi noin vuosi sitten Mercedes-tallista Alfa Romeon riveihin. Hän on urallaan esitellyt Suomea monin tavoin sosiaalisen median seuraajilleen ollessaan esimerkiksi puolisonsa Tiffany Cromwellin kanssa nauttimassa vapaa-ajastaan Suomessa.

Taannoin Yhdysvaltojen Aspenissa puroon alastomana pulahtanut Valtteri on nyt viettänyt sunnuntaita Suomessa yhdessä Cromwellin kanssa. Tuloksena on varsin suomalainen video, jossa päivä kiteytettiin ulkomaalaisittain varsin eksoottisesti koosteessa.

Mukana on tietenkin hiihtoa, saunomista ja herkkuja suomalaisesta pizzauunista. Voidaan helposti todeta, että video on kuin suomalainen matkailumainos lumipeitteineen päivineen.