Laura Voutilainen Salatut elämät -tähdeksi – palkkamurhaajana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Salatut elämät -sarjassa on nähty erityisesti viime vuosina useita vierailevia tähtiä. Suosikkisarjassa vierailee myös laulaja Laura Voutilainen. Hän ei esiinny itsenään, vaan melko yllättävänä hahmona. Voutilaisen jaksoja on nähty 23. marraskuuta alkaen.

Laura Voutilainen näyttelee Salatuissa elämissä palkkamurhaajaa. Hänet tilataan murhaamaan joku vankilassa. Voutilainen itse kuvaili hahmoaan MTV Uutisille kylmäksi ja vähäeleiseksi.

Salkkareiden tuoantoryhmä oli etsinyt rooliin siistejä tyyppejä, ja lopulta Voutilaisen nimi oli tullut esiin. Parhaiten laulajana tunnettu, Suomea vuonna 2002 Euroviisuissakin edustanut tähti on aiemmin näytellyt äänirooleissa muun muassa Herkules ja Madagascar -animaaioelokuvien suomenkielisissä versioissa. Voutilainen nähdään Salkkareissa 23. marraskuuta 2023.