Some sekosi! Heidi Klumin tytär alusvaatteisillaan lavuaarissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Heidi Klumin tytär Leni Klum aloitti taannoin uransa mallina, ja sittemmin hän on ehtinyt poseerata jo lehtien kansissa kuin sisäsivuillakin sekä tietenkin myös muotinäytösten catwalkeilla ja mainoskuvissa.

Nyt Leni on sekoittanut internetin poseeratessaan alusvaatteisillaan lavuaarissa. Kyseessä on tietenkin mainostarkoituksessa tehty poseeraus, sillä samalla Leni esittelee sosiaalisen median seuraajilleen Intimissinin malliston alusvaatteita. Kuva on saanut suuren suosion ja sen kommenteissa otosta kehutaan poikkeuksellisen vuolaasti.

Äitinsä Heidi Klumin mukaan 18-vuotias Leni Klum on ollut malli pienestä pitäen ja osaa alan metkut kuin pidempäänkin catwalkilla kävellyt kaunotar. Lenin isä on italalainen liikemies Flavio Briatore, mutta laulaja Seal adoptoi hänet vuonna 2005 mentyään naimisiin Heidi Klumin kanssa. Leni on poseerannut esimerkiksi Saksan Harper’s Bazaarin kannessa. Heidi Klumilla ja Sealilla on myös 12-vuotias Lou-tytär sekä 15- ja 16-vuotiaat pojat Johan ja Henry.