Kanye West maksaa Kim Kardashianille elatusmaksua 200 000 dollaria kuussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkispari Kim Kardashian ja Kanye West ovat viimeistelleet avioeronsa maanantaina. Samalla ratkaistiin neljään lapseen liittyvät huoltajuus- ja omaisuusongelmat. Oikeudenkäyntiasiakirjojen mukaan pariskunta jakaa lastensa huoltajuuden.

Lapset kuitenkin ovat suurimman osan ajasta Kim Kardashianin luona, joten räppäri maksaa Kardashianille 200.000 dollaria kuukaudessa elatusapua. Hän vastaa myös omasta puolestaan heidän lastensa terveydenhuoltokuluista, joita vakuutus ei kata. Lisäksi West maksaa puolet lastensa turvallisuus- ja koulutuskuluistaan, mukaan lukien lukukausimaksut.

Mikäli jompi kumpi osapuolista epäonnistuu sopimuksen toteuttamisessa tai siihen sitoutumisessa, saa toinen vanhemmista yksinomaisen päätöksentekovallan lapsiin liittyvissä asioissa, New York Post kertoo.

Hakemuksen mukaan lapset eivät voi liikkua yli sadan kilometrin päähän Kardashianin Hidden Hillsin kotoa ennen kuin he ovat päättäneet lukion tai täyttävät 19 vuotta ilman toisen vanhemman suostumusta tai oikeuden määräystä. Pariskunta meni naimisiin toukokuussa 2014 ja erosi 26. joulukuuta vuonna 2020. Kardashianilla ja Westillä on yhdeksänvuotias North, kuusivuotias Saint, neljävuotias Chicago ja kolmevuotias Psalm.