Maria Veitolan uusi sarja eroaa melkoisesti edeltäjästään: ”Ei ole helppo puhua”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maria Veitola on suositussa Yökylässä -sarjassaan tutustunut tunnettujen suomalaisten elämään lähietäisyydeltä. Seuraavaksi toimittajalta on luvassa hieman erilaisiin, eri tavalla keskustelua herättäviin aiheisiin perehtyvä Sami Kieksin ohjaama sarja.

Veitola.doc-sarjassa keskiössä ovat puhututtavat ja ristiriitaiset aiheet. Veitola tapaa muun muassa OnlyFans-sisällöntuottajiin, salaliittoteorioihin uskovat ja huumeiden käyttäjiin. MTV:n tiedotteen mukaan Veitola on jo pitkää haaveillut yhteiskunnalisten aiheiden käsittelystä tv-dokumentin muodossa.

– Olemme päässeet käymään avointa keskustelua aiheista, joista ei ole helppo puhua. Toivon, että dokumentit eivät pelkästään ällistytä katsojiaan, vaan pakottavat jatkamaan laajempaa, yhteiskunnallista keskustelua näistä vaikeaksi koetuista aiheista, Veitola kertoo.

Veitola.doc alkaa MTV katsomossa 29. joulukuuta. Sarja tulee olemaan katsottavissa myös C Moressa.