Oletko aina käyttänyt lentotyynyä väärin? Mies näyttää mallia Tiktokissa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Kaikki tietävät lentotyynyn. Sen matkailuun tarkoitetun U-kirjaimen mallisen tyynyn, mikä kulkee lentokentällä repun remmissä roikkuen tai valmiiksi niskassa. Tyynyn avulla on helpompi ottaa makoisat unet lentomatkan aikana, koska silloin pää ei roiku rinnuksilla tai naapurin olkapäällä.

Suurin osa ihmisistä käyttää matkatyynyä siten, että he panevat sen niskan taakse. Nyt Tiktok-videolla näytetään, että itseasiassa tyyny tuntuu paremmalta päälle, jos sen panee eteen, kaulan kohdalle. Videon julkaissut sanoo tyynyn olevan miellyttävämpi niin.

Itsehän käytän matkatyynyä sivuttain. Eli tyynyn muhkein kohta on sillä sivulla minne pääni nojaa. Pitkien matkojen lentoyhtiöillä on yleensä pikkuruisia tyynyjä ja vilttejä matkustajille parempien unien takaamiseksi. Parasta tietysti on, jos saa käyttöönsä kokonaisen penkkirivin, eikä istuen nukkumista tarvitse enää edes harkita ja pään alle riittää vaikka pelkkä päällystakki.

@sidneyraz you can actually sleep on a flight #traveltipsandtricks #inmy30s ♬ original sound – sidneyraz