Nainen sekoili lentokoneessa, puri matkustajaa ja yritti avata oven – syytti Jeesusta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Southwest Airlinesin Yhdysvaltojen sisäisellä lennolla Texasista Ohioon todistettiin odottamatonta tilannetta. Lennolla ollut nainen puri kanssamatkustajaa ja yritti avata ulko-ovea koneen ollessa vielä ilmassa. Välikohtaus tapahtui 26. marraskuuta.

34-vuotias nainen oli yllättäen kesken lennon rynninyt koneen ovelle avatakseen sen. Matkustamohenkilökunnan ja kanssamatkustajien yrittäessä estää naista hän puri yhtä heistä reiteen. Koneessa riehunut matkustaja oli julistanut Jeesuksen halunneen hänen avaavan koneen oven.

Matkustajakone teki hätäalskun Little Rockin lentoasemalle, jossa häiriköinyt matkustaja pidätettiin. AP-uutistoimiston mukaan naisen puremaksi joutunut matkustaja toimitettiin sairaalaan, jossa hän sai varotoimenpiteenä antibiootteja ja hepatiittirokotteen. Viranomaiset tutkivat parhaillaan tapausta.