Uimarannan hiekasta löytyi valtava rakennelma – pituus jopa 30 metriä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa ihmetellään paikalliselta rannalta löytynyttä rakennelmaa. Rantahietikosta on paljastunut osia suurikokoisesta puisesta esineestä. Löydöksen alkuperä on toistaiseksi mysteeri.

Volusian piirikunnassa sijaitsevaan rantaan hautautunut rakennelma on alkanut paljastumaan hurrikaanien aiheuttaman eroosion seurauksena. Paikallinen rantavahti Tammy Malphurs kertoo WKMG-TV-uutissivustolle liikkuneensa rannalla 25 vuoden ajan, eikä hän ole nähnyt vastaavaa aikaisemmin.

Rantahiekasta pilkottavan rakennelma on arviolta kokonaisuudessaan 25-30 metrin pituinen. Sen on epäilty olevan vanhan laivan tai laiturin osa. Mysteerilöytöä tullaan tutkimaan lähiviikkoina paikallisten arkeologien toimesta.