Sometähti Grace Boor rannalla häviävän pienissä biksuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälistä somesuosiota kasvattanut Grace Boor on yksi aikamme suosituimmista Instagram-malleista. Neitonen luo omaisuutta esittelemällä vartaloaan netissä. Kysyntää riittää, eikä vähiten siksi, että hän tietää mistä naruista vetää – kirjaimellisesti.

Tällä kertaa kuvankaunis kurvitar on säväyttänyt sosiaalisen median seuraajiaan poseeraamalla häviävän pienissä biksussa uimarannalla. Asuvalinta ei peittänyt juuri mitään, mikä lienee Gracen seuraajien mieleen.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.