Helsingissä järjestetään lauantaina leipäjono lemmikeille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingissä järjestetään lauantaina 3. joulukuuta hieman totutusta poikkeavanlainen leipäjono. Siinä ruokaa jaetaan apua tarvitseville lemmikinomistajille. Lemmikkien leipäjonossa jaetaan ilmaista koiran- ja kissanruokaa Malmilla osoitteessa Valuraudantie 3. Sen järjestää Rekku Rescue. Ruokapaketteja riittää tämänhetkisen tiedon mukaan noin 250-300 apua tarvitsevalle.

– Monelle eläinystävä on se rakkain ystävä. Vaikean taloudellisen tilanteen vuoksi ei ehkä kuitenkaan ole mahdollisuutta tarjota lemmikille sellaista joulua kuin haluaisi. Lemmikkien leipäjono -tapahtuman myötä Rekku Rescue haluaa tuoda hiukan jouluiloa näiden ihmisten ja heidän rakkaiden perheenjäsentensä elämään, Rekku Rescuen puheenjohtaja Sadri Wirzenius kertoo tiedotteessa.

Lemmikkien leipäjonosta on muodostunut Helsingissä joulun alla jo perinne. Se järjestetään tänä vuonna kuudetta kertaa. Wirzenius kertoo Helsingin Sanomille, ettei leipäjonoon tarvitse tulla lemmikki mukanaan.