Marika Fingerroos avasi kakkosluukun – kuuma joulukalenterikuva someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä sosiaalisessa mediassa. Taannoin Fingerroos kertoi joutuvansa näkemään todella vaivaa kurviensa eteen ja sen näyttää kannattaneen. Kerroimme taannoin miten Marika oli suunnannut hyvin ansaitulle aurinkolomalle.

Nyt Marika on ryhtynyt julkaisemaan lähestyvän joulun kunniaksi eräänlaista joulukalenteria sosiaalisessa mediassa, ja toinen joulukuuta hän poseerasi joulunpunaisessa alusasussa lyhdyn ja tontun kanssa. Varsinkin miespuolisten seuraajien huomio lienee kuitenkin kiinnittynyt aivan muuhun kuin tonttuun.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.