Sinustako Temptation Island -realityjulkkis? Haku on nyt käynnissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat jo lukuisten tuotantokausien ajan saaneet seurata kuinka sinkkuviettelijät yrittävät kellistää seurustelevia henkilöitä petipuuhiin viikkokausia kestävän bileputken ja treffien tiimellyksessä. Temptation Island Suomi -hittiohjelman vetovoima on ollut muutaman viime kauden enää vain häivähdys ensimmäisten tuotantokausien suosiosta.

Nyt haetaan jälleen uusia ihmisiä osallistumaan Temptation Island Suomi -sarjan seuraavalle tuotantokaudelle. Mukaan voivat hakea sekä seurustelevat parit että myös heitä viettelevät sinkut. Hakeminen onnistuu Nelosen verkkosivuilla. Tuotantoyhtiön toiveissa lienee, että mukaan saadaan mahdollisimman paljon myös muita kuin toisensa jo entuudestaan tuntevia osallistujia.