Aikuisviihdetähti peppu paljaana – Instagramissa jo viisi miljoonaa seuraajaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jos jokainen aikuisviihdetähti Aletta Oceanin Instagramin seuraaja maksaisi hänelle yhden euron jokaisesta julkaistusta kuvasta, tienaisi nainen viisi miljoonaa euroa per kuva. Aikuisviihdetähdellä on nykyään nimittäin viisi miljoonaa seuraajaa sosiaalisessa mediassa.

Unkarilainen Aletta Ocean on tehnyt muhkeista muodoistaan itselleen kannattavan bisneksen. Hän tuottaa ja julkaisee kaiken tekemänsä aikusviihteen itse ja saa siten tulot lyhentämättömänä omalle tililleen. Suosio vaatii kuitenkin työtä, sillä hän kuntoilee kuusi kertaa viikossa ja panostaa parhaimpaan mahdolliseen plastiikkakirurgiaan.

Oikealta nimeltään oleva Dora Varga opiskeli yliopistossa, mutta huomasi aikuisviihteen palvelevan hänen tarkoitustaan paremmin saavuttaakseen luksusluokan elämänlaadun. Ja sen hän on myös saavuttanut. Nyt nainen on julkaissut kuvan uskomattoman pyöreästä takapuolestaan estottomassa alusasussa, ja kuvalle on kertynyt hetkessä 107.000 tykkäystä. Jos heistä edes puolet menee hänen sivustolleen ostamaan aikuisviihdettä, on kassavirta jälleen taattu. Bisnes on bisnestä ja Aletta Ocean taitaa sen loistavasti.