Meksiko putosi MM-jalkapallon jatkosta – mies puukotti televisiota

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Raivostunut jalkapallon kannattaja on päässyt viraali-ilmöksi julkaistuaan pettymyksen tunteita uhkuvan videon Twitteriin. Hän näyttää reaktionsa jalkapallon MM-kilpailujen otteluun, jossa Meksiko joutui luopumaan jatkopeleistä. Syynä oli liian pieni maaliero Saudi-Arabiaa vastaan.

Meksiko voitti Saudi-Arabian maalein 2-1. Puola voitti saman vastustajan lukemin 2-0, joten se pääsi jatkopeleihin Meksikon sijaan. Asiasta turhautunut jalkapallofani murjoi televisionsa rikki. Sen jälkeen hän haki veitsen ja puukotti televisioruudun säpäleiksi.

Meksikolaisten jalkapallomenestykseen pettynyt mies huusi ja itki tuskaisen kuuloisesti. Miehen reaktiosta kuvattu video julkaistiin nettiin. Katkelmaa on katseltu yli 11 miljoonaa kertaa.