Pasha Pozdniakova auton ratissa: ”Minulla on turvatyynyt molemmille”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa tunnettu Pasha Pozdniakova poseerasi ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa puolitoista miljoonaa seuraajaa. Aniharva suomalainen on kyennyt sosiaalisessa mediassa samaan.

Taannoin Pasha julkaisi videon, jossa hän nousi punnitsemaan painoaan vaa’alle. Sen mittariin tuli 85 kiloa. Maailman suurimpiin lukeutuva tabloid-lehti The Sun teki videosta artikkelin, jossa hänen kerrottiin olevan teknisesti ylipainoinen suurten rintojen vuoksi. Nyt Pasha on julkaissut päivityksen, jossa hän ajaa autolla ja toteaa kuvatekstissä, että hänellä on turvatyynyt molemmille.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.