Suomalainen musiikki raikaa taas maailmalla – Apocalyptica soi Netflixin Wednesday-sarjassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen musiikki on jälleen soinut televisiossa maailmalla. Netflixin kovassa nosteessa olevassa Wednesday-sarjassa kuullaan kotimaisen sellometalliyhtye Apocalyptican versio Metallican Nothing Else Mattersista.

Wednesday-sarja kertoo sarjakuvista, elokuvista ja televisiosta tutun Addams-perheen teini-ikään ennättäneestä Wednesday-tyttärestä. Apocalypticaa kuulaan sarjan kolmannessa jaksossa. Sello on sarjassa muutenkin keskeisessä roolissa, sillä Jenna Ortegan esittämä Wednesday harrastaa sen soittoa.

– Sello on nyt trendikäs! Upea juttu! Olimme hyvin yllättyneitä biisin mukanaolosta ja kuinka isoon rooliin tarinankerronnallisesti se oli asetettu kolmannen jakson loppukohtauksessa. Sellistitytöt ovat moderneja kapinallisia, Apocalyptican Paavo Lötjönen hehkuttaa tiedotteessa.

Wednesday on osittain muun muassa Saksikäsi Edward ja Beetlejuice -elokuvista tunnetun Tim Burtonin ohjaama. Sarja nousi Netflixin eniten katselutunteja viikossa keränneeksi englanninkieliseksi sarjaksi, ohittaen jopa Stranger Thingsin.

@just44fun7 #wednesday #adamsfamily #metallica #nothingelsematters #rock#fryp ♬ Nothing Else Matters (Remastered) – Metallica