Talven 2023 hiustrendit listattiin – yksi tyyli on totaalisen out

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tulevan talven hiustrendeissä on jatkumoa aiemmalle vuodelle muun muassa sivuille vedettyjen etuhiusten muodossa. Milleniumin muotityyli toistuu nyt julkkisten ja tavisten suortuvissa vuonna 2023. Mitä muuta nähdään naisten hiuksissa tulevana talvena?

Tyylikäs ja huoliteltu ruskea on nyt kaikkea muuta kuin tylsä hiusväri. Ruskea hohtaa kiiltävänä ja kalliin näköisenä. Myös viininpunainen nousee trendivärien kavalkadiin. Violetista punaiseen hohtava väri korostuu etenkin pitkissä hiuksissa ilman, että sävyt lipsahtavat muodista menneiden shokkivärien ulkopuolelle. Hiukset leikataan kerroksittain ja etuhiukset ovat muodissa.

Nyt on tullut aika sanoa hyvästit platinablondille. Valkoiset ja harmaat hiukset poistuvat muodista ja sävyt korvataan beigellä, hiekalla ja muilla luksustyylin sävyillä. Lämmin blondi on muodikas ja hienostunut.