Varkaat iskivät kultaliikkeeseen Joensuussa – hiippailivat sisään katon kautta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Joensuussa sijaitsevaan kultaliikkeeseen murtauduttiin taannoin elokuvatyyliin. Varkaat iskivät Joensuun Prismassa sijaitsevaan liikkeeseen 13. marraskuuta aamuyön tunteina. Poliisi sai ilmoituksen asiasta hieman ennen kolmea.

Poliisin mukaan kaksi tummiin pukeutunutta ja naamioitunutta henkilöä oli päässyt sisään Prisman kiinteistöön katon kautta. Sisällä he rikkoivat kultaliikkeen ikkunoita ja anastivat sieltä runsaasti arvoesineitä. Tekijät poistuivat Prisman kiinteistöstä rikottuaan ovia.

Tekijät eivät viihtyneet rikospaikalla kauaa. Poliisin mukaan teko vaikuttaa sen keston ja tekotavan vuoksi ennalta suunnitellulta. Tapausta tutkitaan törkeänä varkautena. Vihjeitä voi antaa Itä-Suomen poliisilaitokselle.