Devin Brugman herutteli uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu mallikaunotar Devin Brugman poseeraa usein lomakuvissa yksin ja ystäviensä kanssa. Huippusuosittua muotiblogia kirjoittava kaunotar on nautiskellut rantalomillaan paparazzeilta saamastaan huomiosta, mutta julkaisee myös itse näyttävää kuvamateriaalia.

Nyt Devin on esitellyt upeaa vartaloaan uima-altaalla mustissa biksuissa, joiden alaosa ei ainakaan takaa liikoja peittänyt. Brugman osoittaa kuvillaan olevansa edelleen todella näyttävä kaunotar.

Yhdysvaltalainen Devin Brugman oli taannoin kollegojensa kanssa esittelemässä uimapukujen mallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin asuvalinta oli esitellä liikaa paljasta pintaa. Siitä saakka paparazzit ovat olleet alituisesti hänen kintereillään uimarannoilla.