Hilaria Baldwin: ”Toivottavasti emme saa enempää lapsia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Alec Baldwinin ja fitness-ekspertti Hilaria Baldwin saivat syksyllä seitsemännen yhteisen lapsensa. Tyttövauva sai nimekseen Ilaria Catalina Irena Baldwin. Heillä on nyt kolme tyttöä ja neljä poikaa, ja kaikki lapset ovat syntyneet kymmenen vuoden sisällä.

– Sanoisin, että olemme nyt saaneet tarpeeksi lapsia, mutta olen sanonut saman ennenkin, joten sanon, että toivottavasti emme saa enempää lapsia, Hilaria Baldwin kertoo Extralle People-lehden mukaan.

Seitsemän lapsen 38-vuotias äiti lisää, että hänen 64-vuotias miehensä Alec Baldwin ei ole käynyt vielä vasektomiassa. Hilaria myöntää, että ennen toimenpidettä voi tapahtua myös toisin.

Hilaria Baldwin on aito amerikkalainen, mutta hänen on tiedetty kiehtoutuneen espanjalaisesta kulttuurista. Nainen on joskus jopa esittänyt espanjalaista ja ihmiset ovat kummastelleet asiaa, kun hänen on kerrottu olevan kotoisin Yhdysvaltojen Bostonista ja tuikitavallisesta perheestä. Hilaria ja Alec Baldwinin lapset ovat kuitenkin saaneet nimet, jotka muistuttavat myös Välimeren maiden kulttuurista.

Baldwinit ovat joutuneet kestämään paljon viime vuosina. Hilaria Baldwin sai vuonna 2019 kaksi keskenmenoa. Alec Baldwin laukaisi viime syksynä kohtalokkaasti aseen Rust-elokuvan kuvauksissa tappaen kameran takana työskennelleen kuvaaja Halyna Hutchinsin. Alec Baldwinilla on myös 26-vuotias Ireland Baldwin entisen vaimonsa Kim Basingerin kanssa.