Tulikuumat biksuselfiet someen – Kate Mossin pikkusisko ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovaa nousua viime aikoina tehnyt Lottie Moss tunnetaan myös huippumalli Kate Mossin pikkusiskona. Isosiskonsa tavoin brittikaunotar Lottie on luonut uraa mallina. Taannoin Lottie paljasti kärsineensä vakavasta alkoholismista, mutta nykyisin hän voi jo paremmin.

Tällä kertaa Lottie on keikistellyt niukoissa biksuissa peilin edessä, ja näky on tietenkin kuvattu myös Lottien somekanaviin useiden kuvien kuvasarjassa. Mossin kurvikas vartalo pääsee kuvissa tyylikkäästi oikeuksiinsa.

Taannoin Lottie Moss kertoi pitävänsä petihommia ihmisen perustarpeena ja vertaa niiden harrastamista hampaiden pesuun. Hänen mukaansa kyseessä on jokaiseen päivään kuuluva aktiviteetti. Lottie sai taannoin potkut mallitoimistostaan asenteensa vuoksi ja siksi, että perusti rohkeita kuvia julkaisevan tilin aikuisviihteeseen keskittyneeseen palveluun. Se oli mallitoimistolle liikaa.