Portion Boys pelasti Erika Vikmanin keikan – lainasi kalustoa varastettujen tilalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Erika Vikmanin kiertue kohtasi perjantaina odottamattoman vastoinkäymisen. Artistin keikkabussiin murtauduttiin Lahdessa Puotikadun läheisyydessä. Hänen lauantaille suunniteltu keikkansa järjestyi kuitenkin suositun suomalaisyhtyeen avustuksella.

Vikman pystyi esiintymään lauantaina Seinäjoen Rytmikorjaamolla Portion Boysin lainattua puuttuvan kaluston. Rytmikorjaamon henkilökunta puolestaan tarjosi korvaamatonta apua laulajan työryhmän auttamisessa.

– Kiitos Portion Boys kun lainasitte meille puuttuvan kaluston! Kiitos Rytmikorjaamon väki, kun autoitte crewtani todella paljon saamaan teknisen puolen läjään! KIITOS mun crew ja bändi suurenmoisesta omistautumisesta tälle produktiolle. Kiitos kärsivällisyydestä, ahkeruudesta ja ihailtavasta asenteestanne, Vikman hehkutti Instagramissa.

Vikmanin keikkabussista katosi arvokasta kalustoa, kuten äänitystekniikkaa ja lukuisia valoja. Laulaja julkaisi somessa listan varastetuista esineistä ja pyysi tarkkasilmäisiä ilmoittamaan mahdollisia havaintoja niistä.