Yllätyskäänne: Amber Heard haluaa uuden oikeudenkäynnin Johnny Deppiä vastaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Amber Heard hakee uutta kunnianloukkausoikeudenkäyntiä ex-miestään Johnny Deppiä vastaan. Nainen väittää, että hänen häviämänsä oikeustaistelu kohdistui häntä vastaan. Näyttelijä jätti valituksensa aiemmin tässä kuussa.

Amber Heardin lakitiimi on väittänyt, että oikeudenkäynnistä jätettiin pois terapiamuistiinpanot, joissa hän kertoi pahoinpitelystä. Tämä johti Heardin tiimin mukaan epäoikeudenmukaiseen oikeudenkäyntiin. Virginian Fairfax Countyn tuomari Penney Azcarate hylkäsi terapian todisteet kuulopuheina.

Asianajotoimisto väitti myös, että oikeudenkäynnin olisi pitänyt tapahtua Kaliforniassa, jossa pariskunta asui kerran yhdessä – eikä Virginiassa.

Heardin tiimin mukaan tapauksen ei olisi koskaan pitänyt mennä oikeuteen, koska toinen tuomioistuin oli jo todennut, että Depp pahoinpiteli Heardia useaan otteeseen. Tällä viitataan Yhdistyneen kuningaskunnan vuoden 2020 päätökseen, joka puolsi brittiläistä The Sunia. Depp haastoi lehden oikeuteen, koska se haukkui Deppin vaimonhakkaajaksi.