Anteeksi mitä? Dyson tuo markkinoille hengitysilmaa puhdistavat kuulokkeet

Digi · Tim Isokivi

Markkinoille ensi vuonna ilmestyvät vastamelukuulokkeet eivät suojele käyttäjää pelkästään meluhaitalta. Dysonin uutuuskuulokeet on varustettu kasvojen eteen nostettavalla maskiosalla, joka suojaa myös huonolaatuiselta ilmalta.

Dysonin Zone-kuulokkeiden ilmanpuhdistimien kerrotaan suodattavan pois jopa 99 prosenttia pienhiukkasista. Näin ollen kuulokkeet tarjoavat kantajalleen puhtaampaa ilmaa esimerkiksi ilmansaasteiden vaivaamissa suurkaupungeissa. Maskiosan suodatustehoa voi myös säädellä tilanteen mukaan.

Zonen suodattimet täytyy vaihtaa noin 12 kuukauden välien. Kuulokkeet eivät ole erityisen lompakkoystävälliset, sillä niiden suosituskhinta on noin 900 euroa. Zone saapuu myyntiin Yhdysvalloissa maaliskuussa 2023.