Kultamekko-Iida juhli näyttävästi – asussa halkio nivusiin saakka

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Iida Vainio nousi yhdessä yössä julkisuuteen mentyään olympialaisissa kultaa voittanutta kiekkoleijonien joukkuetta vastaan iltapuvussa lentokentälle keskellä talvea. Sittemmin Iidan elämään on mahtunut runsaasti käänteitä. Nyt nainen on vaihtanut kultamekon Suomen itsenäisyyspäivään sopivaksi.

Iida on ostanut upean ja sinisen iltapuvun Dila Dressistä. Nainen poseeraa sinistä taustaa vasten ja toivottaa Suomelle hyvää itsenäisyyspäivää. Puku myötäilee Iidan upeita muotoja ja saa fanit ylistämään naisen ulkonäköä.

Viimeisimpien tietojen mukaan Iida Vainio tapailee suomalaista jääkiekkoilijaa. Hän erosi nyrkkeilijärakkaastaan, koska heillä oli erilainen näkökulma elämään ja rakkauteen. Iida on saanut runsaasti julkisuutta kuluneen vuoden aikana ja hänestä on kehkeytynyt yksi Suomen julkkiskentän näyttävimmistä naisista.