Nuorekas Jaana Pelkonen ihmetytti Tuomas Enbuskea – arkistokuva someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Napakoilla kommenteillaan sosiaalisessa mediassa viime aikoina huomiota kovasti saanut media-alan moniottelija Tuomas Enbuske nähtiin pari vuosikymmentä sitten televisiossa esimerkiksi juontamassa Far Out -ohjelmaa, josta tuli erittäin suosittu.

Enbusken kanssa ohjelmaa juonsi myös Jaana Pelkonen, joka toimii nykyisin kansanedustajana ja säväytti televisiokatsojia itsenäisyyspäivän linnanjuhlissa upealla vaaleanpunaisella asullaan. Enbuske kaivoi nyt arkistoistaan vanhan kuvan itsestään ja Pelkosesta someen. Sen yhteydessä hän ihmettelee – perustellusti – entisen kollegansa nuorekkuutta.

– Minkähänlaisen sopimuksen jaana pelkonen on tehnyt saatanan kanssa, kun hän ei vanhentunut sekuntiakaan 21 vuodessa. kaunistunut vaan entisestään, Tuomas Enbuske ihmettelee somessa.