Bam Margera kiidätettiin sairaalaan – joutui hengityskoneeseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jackass-tähtenä tunnettu Bam Margera on joutunut sairaalahoitoon Yhdysvalloissa. Hän kärsii vakavaksi kuvaillusta keuhkokuumeesta. Taudin aiheuttivat koronaviruksen komplikaatiot.

Bam Margera joutui TMZ-sivuston mukaan Kalifornian San Diegossa sijaitsevaan sairaalaan aiemmin tällä viikolla. Hänellä todettiin sairaalassa koronavirustartunta. Margera on sittemmin ollut hengityskoneessa teho-osastolla, mutta hänen tilansa kerrotaan olevan vakaa.

Margera on ollut kuluneena vuotena runsaasti otsikoissa päihdeongelmien vuoksi. 43-vuotias Jackass-tähti on viettänyt aikaa vuoroin vieroitushoidossa, vuoroin hoidon ulkopuolella. Syksyn aikana hänet on nähty juhlimassa muun muassa Las Vegasissa, mikä on herättänyt huolta läheisissä.