Marika Fingerroos yläosattomana – kurvikas joulukalenteri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikas Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä sosiaalisessa mediassa. Taannoin Fingerroos kertoi joutuvansa näkemään todella vaivaa kurviensa eteen ja sen näyttää kannattaneen. Kerroimme taannoin miten Marika oli suunnannut hyvin ansaitulle aurinkolomalle.

Nyt Marika on avannut jälleen uuden luukun joulukalenteristaan, jota hän julkaisee sosiaalisessa mediassa. Tällä kertaa Marika poseeraa joulukuusen edessä yläosattomissa ja vain niukat alushousut jalassaan. Kurvikas julkkisnainen tarjoaa siis tuttuun tapaan paljasta pintaa.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.