Video: Vanki veti housut alas etäoikeudenkäynnissä – näytti takapuolta tuomarille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Michiganilainen mies paljasti pakaransa tuomarille virtuaalioikeudenkäynnissä maanantaina. Oaklandin vankilassa oikeudenkäyntiään seurannut 35-vuotias Hassan Chokr oli saanut syytteen pidätyksen vastustamisesta. Hän moitti etäyhteydellä tuomari Regina Thomasia.

Chokr oli huolissaan, kun hänen väitettiin huutaneen antisemitistisiä kommentteja West Bloomfieldin temppelin päiväkodin ulkopuolella viime viikolla. Oikeudenkäynnistä turhautunut mies vastusti syytteitä ja huusi jatkuvasti muiden päälle. Lopulta hänen mikrofoninsa vaimennettiin.

– Haluan tallenteen osoittavan, että vaikka tuomioistuin on mykisttänyt vastaajan mikrofonin, hän näyttää huutavan ja osoittavan Oakland Countyn vankilassa olevaa kameraa edelleen, Thomas sanoi.

– Ja nyt hän on riisunut housunsa näyttääkseen tuomioistuimelle takapuolensa.

Tuomari totesi, että Hassan Chokr näytti olevan henkisesti sairas, koska hän ei voinut käsittää kenenkään pitävän asianmukaisena sitä, että riisuu housunsa alas ja näyttää tuomioistuimelle takapuolta oikeudenkäynnin aikana. Mies määrättiin mielenterveyden arviointiin.