Joulun välipäivinä sirkustunnelmaa Messukeskuksessa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Helsingin Messukeskuksen halleissa avataan 26. joulukuuta uusi koko perheen tapahtuma TsigaBoom! Tapahtuman toteuttajina ovat Sirkus Finlandia ja Tivoli Sariola. Tarjolla on sirkusviihdettä ja riemukasta menoa karuselleissa, pomppulinnoissa ja tivolilaitteissa.

Sirkus Finlandia tuo TsigaBoom!-tapahtumaan huimaa akrobatiaa, taikuutta ja klovneja valovoimaisten sirkustaiteilijoiden näytöksin. Sirkustaiteesta nautitaan kahdesti päivässä järjestettävissä näytöksissä. Huvilatteisiin ja peleihin erikoistunut Tivoli Sariola tuo Messukeskukseen erilaisia auto- ja junaratoja, lentokone-, laiva- ja helikopterilaitteita, karuselleja, seikkailuratoja ja korkeuksiin sinkoavia hurjia nuorisolaitteita.

Tsigaboom –liput ja -paketit sisältävät ennakkoon valitun Sirkus Finlandian näytöksen ja päivärannekkeen Tivoli Sariolan laitteisiin. Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy.

– Kansallissirkuksemme Sirkus Finlandia ja huvilatteisiin ja peleihin erikoistunut Tivoli Sariola yhdistävät nyt ensimmäistä kertaa voimansa tässä laajuudessa, tapahtumaorganisaatiosta kerrotaan.