Weekend Festival palaa Espooseen – pääesiintyjä julkistettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Weekend Festival palaa ensi vuonna Espooseen ja järjestään 4.-5. elokuuta kaksipäiväisenä Vermon tapahtumapuistossa. Pääesiintyjänä nähdään neljä kertaa maailman parhaaksi DJ:ksi kruunattu Martin Garrix, jonka hitteihin kuuluvat muun muassa Scared to Be Lonely feat. Dua Lipa ja In the Name of Love feat. Bebe Rexha.

– Vermon tapahtumapuisto tarjoaa festivaalille niin kulkuyhteyksien kuin majoitusmahdollisuuksien puolesta loistavat puitteet. Areenan läheisyydessä on parikin juna-asemaa ja tulevaisuudessa myös raidejokerin pysäkki. Olemme suunnitelleet tapahtumaa monivuotiseksi Vermoon yhdessä usean tahon kanssa ja siksi olemme iloisia voidessamme kertoa palaavamme takaisin Espooseen, Weekend Festivalin markkinointipäällikkö Atro Anttila kertoo tiedotteessa.

Ensi kesän tapahtuman teemana on Time Machine Edition. Musiikkikattauksen kerrotaan olevan kunnianosoitus Weekend Festivalin juurille. Anttilan mukaan festarikävijät ovat toivoneet esiintyjien edustavan juuri elektronista musiikkia.

Kaikkien aikojen ensimmäinen Weekend Festival järjestettiin vuonna 2013 Espoon Luukissa. Sen jälkeen tapahtumaa on järjestetty Helsingissä ja viime vuonna Hämeenlinnassa. Lisää artistijulkituksias ensi kesälle on luvassa 12. joulukuuta 2022.