Fintrafficin sovellus näyttää nyt myös kelikamerat – lataa tästä

Autot Digi · Tim Isokivi

Liikenteessä saa olla tarkkana erityisesti talviaikaan. Esimerkiksi joulukuun puolivälin paikkeilla Suomeen iski voimakas talvimyrsky, minkä vuoksi autoilijoita varoitettiin paikoitellen erittäin huonosta liikennesäästä.

Tien päälle lähtevät voivat selvittää mahdolliset liikennehäiriöt Fintrafficin Liikennetilanne-sovelluksella. Sovelluksessa voi nykyään nähdä esimerkiksi kelikameroiden taltioiman, lähes reaaliaikaisen kuvan. Sovelluksesta selviävät myös esimerkiksi julkisten kulkuneuvojen aikataulut ja sähköautojen latauspisteet.

Fintraficin Liikennepalvelu-sovellus lanseerattiin vuonna 2019. Kelikamerat lisättiin palveluun alkuvuodesta 2022. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi sekä iPhone– että Android-puhelimille, minkä lisäksi Fintraficin liikennetilanteen voi selvittää myös verkossa osoitteesta https://liikennetilanne.fintraffic.fi/

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.