Helsingin uudenvuoden juhla palaa Kansalaistorille – tähtiartistien täyttämä show nähdään myös televisiossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uuttavuotta päätään juhlimaan jälleen perinteisemmissä merkeissä. Esimerkiksi Helsingin uudenvuoden juhla palaa kahden poikkeusvuoden jälkeen jälleen Kansalaistorille. 1930-luvulta lähtien järjestetyssä suurtapahtumassa on luvassa niin musiikkia kuin ilotulitustakin.

Uudenvuoden aattoillan juhlakonsertissa esiintyvät muun muassa Hassan Maikal, F, Isac Elliot, Cledos, BEHM ja William. Musiikkiesitysten välissä kuullaan myös pormestari Juhana Vartiaisen uudenvuoden tervehdys. Lisäksi alkuillasta juhlahumun käynnistää 17:30 koko perheelle suunnattu Skidit Pakkasdisko, jossa mukana ovat muun muassa MC New Ro ja Dj Orkidea.

Uudenvuoden juhlinta kulminoituu ilotulituksiin vuorokauden vaihtuessa. Sen jälkeen juhlat jatkuvat Kansalaistoilla Paha Vaanii -DJ-duon soittaman kotimaisen musiikin tahtiin. Emma Karasjoen ja Gogi Mavromichaliksen juotama juhlakonsertti ja ilotulitukset esitetään suorana Yle TV1 -kanavalla ja Yle Areenassa kello 22:50 alkaen.