Uudet Putous-tähdet paljastettiin – mukana Gimmel-yhtyeen tähti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu viihdeohjelma Putous jatkuu ensi vuonna uusien jaksojen voimin. Uudella kaudella ruutuun ilmestyy jälleen uudistunut näyttelijäkaarti. Aiemmilta kausilta tuttujen Mikko Töyssyn ja Aku Sipolan lisäksi uusina kasvoina mukana ovat Ushma Olava, Juuso ”Köpi” Kallio, Linda Wiklund ja Joonas Kääriäinen.

Gimmel-yhtyeestä julkisuuteen noussut Ushma Olava tunnetaan nykyään näyttelijänä, ja hänet on nähty muun muassa Konttori- sekä Aikuiset -sarjoissa. Juuso ”Köpi” Kallio on työskennellyt radiossa yli 10 vuoden ajan ja tullut tunnetuksi erityisesti YleX Aamun Viki ja Köpi -kaksikon toisena osapuolena.

Vuonna 2015 Teatterikorkeakoulusta valmistunut Linda Wiklund on näytellyt teatterin lisäksi muun muassa Kontio ja Parmas -sarjassa ja Pelle Hermanni -elokuvassa. Mikkelistä alun perin kotoisin oleva näyttelijä Joonas Kääriäinen tunnetaan muun muassa Paras vuosi ikinä -sarjasta, minkä lisäksi hän on kehittänyt Suomeen Paskan palvelun illallinen -konseptin.

Putouksen uutena juontajana nähdään suomalaisen viihteen monitaituri Niina Lahtinen. Uuden kauden ohjaajana toimii aiemmin ohjelmassa näytellyt Antti Tuomas Heikkinen. Putouksen uusi kausi alkaa MTV 3 -kanavalla, MTV Katsomossa ja C Moressa lauantaina 21. tammikuuta kello 19:30.