Taylor Swift ryhtyy elokuvaohjaajaksi ja käsikirjoittajaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja ja lauluntekijä Taylor Swift kuuluu kaikkien aikojen eniten myyneisiin muusikkoihin. Nyt artisti on tekemässä uutta aluevaltausta. Hän ohjaa kokopitkän elokuvan, jonka hän on myös itse käsikirjoittanut.

Swiftin toistaiseksi nimettömän elokuvan tuottaa Searchlight Pictures, studio Oscar-voittajien kuten Slummien miljonääri ja The Shape of Water takana. Elokuvan tarkempia yksityiskohtia kuten juonta ei ole toistaiseksi paljastettu julkisuuteen.

– Taylor on taiteilija ja tarinankertoja, jollaisia nähdään vain kerran sukupolvessa. On todellinen ilo ja etuoikeus saada tehdä hänen kanssaan yhteistyötä, Searchlight Picturesin johtajat David Greenbaum ja Matthew Greenfield kuvailivat Variety-lehden mukaan.

Tuleva pitkä elokuva ei ole Swiftin ensimmäinen kosketus ohjaamiseen. Tänä vuonna ensi-iltansa sai laulajan käsikirjoittama ja ohjaama lyhytelokuva All Too Well: The Short Film. Lisäksi hän on ohjannut lukuisia omia musiikkivideoitaan.