Michael Monroe joutui lumitöihin – video villitsee somessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rocktähdetkään eivät aina välty arjen askareilta, ainakaan Suomessa. Hanoi Rocks -yhtyeestä ja soolourastaan tunnettu Michael Monroe jakoi sosiaalisessa mediassa videon, joka paljastaa hänenkin joutuneen lumitöihin talvimyrskyn jäljiltä. Instagram-videollaan Michael Monroe nähdään kolaamassa lunta ulkona.

Puhalla riittää lääniä, mutta muusikon tahti on ripeä. Video keräsi lyhyessä ajassa tuhansia tykkäyksiä. Monroe ei videolla tingi tyylistään edes pakkasessa ahkeroidessaan. Kommenteissa ihmeteltiinkin, missä hänen piponsa on. Muusikko on kuitenkin suojannut korvansa korvalapuilla.

Monroe yhdisti taannoin voimansa toisen suomalaisen pitkän linjan muusikon, Vain elämää -ohjelmassa taannoin nähdyn Tommi Läntisen kanssa. He julkaisivat jouluaiheisen yhteissinglen Merry Xmas Everybody.