Sateenkaaripaidastaan uutisiin noussut jalkapallotoimittaja kuoli Qatarissa – kuolinsyy selvisi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen jalkapallotoimittaja Grant Wahl on kuollut Qatarissa kesken Argentiinan ja Hollannin välistä puolivälieräottelua. Hän oli kuollessaan 49-vuotias. Miehen kerrottiin ensin saaneen yllättävän sairauskohtauksen. Nyt kuolemaa on selvitetty miehen kotimaassa Yhdysvalloissa. Asiassa epäiltiin jopa rikosta, koska Wahl oli aiemmin ristitulessa yrittäessään mennä jalkapallostadionille sateenkaaripaidassa.

Wahlin leski, Bellevuen sairaalassa työskentelevä tartuntatautilääkäri tohtori Céline R. Gounder, on järjestänyt riippumattoman ruumiinavauksen edesmenneelle miehelleen. Grant Wahlin läheiset halusivat sulkea rikoksen mahdollisuuden pois kuolemasta. Gounder on vahvistanut Grant Wahlin kuolemaksi aortan laajenemisen.

Wahl menetti tajunsa perjantaina. Paikalla ei ollut sydäniskuria. Hän menetti yllättäen tietoisuutensa samaan aikaan, kun Qatarissa kuvattiin Argentiinan ja Hollannin välistä puolivälieräottelua.

– Hän kärsi selvästi kärsi jonkinlaisesta kohtauksesta. Ryhdyimme hakemaan lääkäriä, Sunday Timesin kirjeenvaihtaja Josh Glancy sanoi.

– Lääkärit tulivat nopeasti. Tämä rauhoitti huoltani. He aloittivat nopeasti elvytyksen ja koko selostamo oli ahdistuksen vallassa. Elvytys osoitti, että hänen sydämensä on täytynyt pysähtyä, Glancy jatkoi.

Wahlia elvytettiin useiden minuuttien ajan tuloksetta. Glancy sanoi, että hän ja muut toimittajat ihmettelivät, miksi hätätilanteessa ei ollut lähellä defibrillaattoria. Miehellä oli ollut terveysongelmia ennen kuolemaansa.

https://www.instagram.com/p/Cjf5gfJr_uZ/?hl=fi