Simon Cowell paljasti juopotelleensa ensikerran kahdeksanvuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikkimoguli Simon Cowell on paljastanut erikoisia asioita lapsuudestaan. Hän on kertonut joutuneensa pidätetyksi jo 12-vuotiaana ammuttuaan hernepyssyllä linja-auton kuljettajaa. Hän yritti sen jälkeen kaapata bussin. Nyt hänen oma poikansa Eric on kahdeksanvuotias.

– Olin itse kahdeksanvuotiaana kamala. Join alkoholia ja tupakoin. Kerran melkein poltin talon. Yritin todistaa veljelleni, että joulupukkia ei ole olemassa, joten sytytin löytämäni puvun ja parran tuleen. Pudotin ne sohvalle ja se syttyi tuleen. Isoveljeni soitti palokunnalle ja tuli saatiin sammutettua, 62-vuotias Simon Cowell kertoo The Sunille.

Hän kertoo myös varastaneen isänsä auton kymmenenvuotiaana. Cowell kuvailee luonnettaan ujoksi lapsuudessaan koiruuksien teosta huolimatta. Nykyisin hänet tunnetaan muun muassa The X Factor -ohjelmaformaatin perustamisesta ja lukuisten yhtyeiden manageroinnista.