Ellen DeGeneresin 40-vuotias juontajapari kuoli – poliisi löysi motellista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen Ellen DeGeneres Show’n DJ Stephen ”tWitch” Boss on kuollut 40-vuotiaana. Hänen vaimonsa Allison Holker Boss vahvisti kuoleman. Miehen kerrotaan tehneen itsemurhan ampumalla.

– Raskain sydämin minun on kerrottava, että mieheni Stephen on jättänyt meidät, Bossin vaimo Allison Holker kertoi People-lehdelle.

Hänen kuolemansa tapahtui tiistaina motellissa Encinon alueella Los Angelesissa. Hän oli saapunut motelliin yksin pienen laukun kera. Mies vaikutti normaalilta, eikä hänen lähipiirissään huomattu merkkejä itsetuhoisuudesta.

Boss nousi kuuluisuuteen MTV:n The Wade Robson Projectin kilpailijana. Sen jälkeen hänestä tuli Star Search -kilpailun kakkonen. Myöhemmin hän kilpaili So You Think You Can Dance -tapahtumassa vuonna 2008 ja sijoittui toiseksi. Vuonna 2014 Boss liittyi The Ellen DeGeneres Show -ohjelmaan vierailevana DJ:nä. Lopulta hänestä tuli sarjan pysyvä hahmo, ja hänet nostettiin vuonna 2020 yhteistuottajaksi. Häntä jäi kaipaamaan kolme lasta.