Naisella on maailman levein lantio – etsii nyt itselleen hääpukua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet jo vuosia sitten ensimmäisen kerran Mikel Ruffinelli -nimisestä naisesta, joka on saanut kunnian kantaa maailman leveintä lantiota vartalossaan. Perheenäiti alkoi lihota huimaa vauhtia ensimmäisen raskautensa aikana. Neljän lapsen äiti ei aio kuitenkaan laihduttaa, sillä hän rakastaa hyllyviä kurvejaan ja on saavuttanut niiden avulla runsaasti julkisuutta.

Myös naisen aviomies Reggie Brooks rakastaa vaimon valtavaa takamusta. Nyt pari on päättänyt uusia vihkivalansa ja Mikel on ryhtynyt etsimään itselleen hääpukua. Kyseessä ei ole helppo tehtävä, sillä naisen lantion ympärys on 251,50 senttimetriä pitkä. Valkoinen häämekko on ollut Mikelin unelmana aina, mutta pariskunnalla ei ollut varaa ostaa sellaista heidän ensimmäiseen vihkimseen.

– Haluan perinteisen valkoisen häämekon, Mikel kertoo.

Tavalliset hääpukuliikkeet eivät myy Mikelin kokoa. Yks hänen suurimmista unelmistaan kuitenkin toteutuu, kun yhdestä hääpukuliikkeestä löytyy juuri sopiva mekko. Hän astelee vihdoinkin alttarille valkoisessa hääpuvussa.