Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus kahdelle erikoiskeikalle – tarjoaa harvinaista herkkua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen heavy metal -yhtye Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus esiintyy keväällä kahdella akustisella keikalla. Tarjolla on harvinaista herkkua faneille. Yhtye on soittanut akustisia keikkoja aiemmin vain kerran viikon mittaisella kiertueellaan Pohjois-Suomessa vuonna 2019.

Timo Rautiaisen & Trio Niskalaukauksen akustiset esiintymiset järjestetään perjantaina 26. toukokuuta Tampereen G Livelabissa ja lauantaina 27. toukokuuta Helsingin G. Livelabissa. Liput molemmille keikoille ovat myynnissä G Livelabin verkkosivuilla ja mobiilisovelluksessa.

Helsingin ja Tampereen G Livelab -keikkapaikoissa esiintyy kevään aikana muutenkin tunnettuja nimiä. Lavalle nousevat muun muassa Sonic Youth -yhtyeen perustajana tunnettu Lee Ranaldo akustisilla keikoillaan, Scandinavian Music Group, Elias Gould ja Risto.