Shirly Karvinen upeissa lomakuvissa – paljasti samalla tunaroinnin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Sannin kanssa seurusteleva missikaunotar Shirly Karvinen on ihastuttanut viime aikoina sosiaalisen median seuraajiaan lomakuvilla ja tarinoilla Sannin ja hänen yhteiseltä lomalta. Otoksissa on nähdä muun muassa Shirly biksuissa viidakossa.

Nyt vuorossa on avoin päivitys siitä mitä kaikkea upeiden lomakuvien taakse kätkeytyy. Lomakuvissa julkaistaan nimittäin tunnetusti usein vain loman huippukohtia, mutta esimerkiksi vastoinkäymiset jäävät yleensä raportoimatta. Nyt Shirly on kuitenkin kertonut joutuneensa myös vaaratilanteeseen mopolla.

– Mun ”pikku” tunaroiminen mopolla kun lähdin parkista päin palmua ja lopuks jäin koko mopon alle (crocsit onneksi selvisi melkein naarmuitta), muurahaisinvaasio sekä sen seurauksena yritys selittää paikalliselle respaihmiselle, Shirly Karvinen kirjoittaa ja jatkaa myös muilla somekuvissa näkymättömällä tapahtumilla.

– Kaatosateessa mopoilu peläten henkensä edestä, taksikuski ei löytänyt meidän määränpäätä ja jätti keskelle pimeetä viidakkoa ilman nettiä ihmettelemään, et missä majoitus, nämä tällee äkkiseltään tulee mieleen. Täällä ollaan edelleen ehjänä, ilman muurahaisia ja on ollut oikeasti myös tosi ihanaa, Karvinen kiteyttää.