Daniel Craigin James Bond -toive toteutuu viimein

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Daniel Craig nähtiin viimeistä kertaa James Bondina No Time to Die -elokuvassa. Nyt tähti on paljastanut ilmaisseensa jo vuonna 2006 yhden toiveen hahmoon liittyen. Tämä uutinen sisältää juonipaljastuksia Bond-sarjan viime vuonna ilmestyneestä osasta.

Craig näytteli Bondia ensi kertaa Casino Royale -elokuvassa. Rooliin valmistautuessaan hän keskusteli Barbara Broccolin kanssa hahmon kohtalosta.

– Kysyin Barbaralta kauan sitten, vuonna 2006: ”Jos teen nämä kaikki elokuvat ja jos onnistumme niissä, voimmeko tappaa Bondin”. Hän vastasi myöntävästi, Craig paljasti Variety-lehdelle.

Näyttelijä sai tahtonsa läpi No Time to Die -elokuvassa. Sen päätteeksi Bond nimittäin kuolee. Kyseessä oli ensimmäinen kerta kauan jatkuneen elokuvasarjan historiassa, kun hahmo todistettavasti menehtyi.

Craig kuvaili Bondin kuolemaa traagiseksi, sillä hahmo oli onnistunut viimein löytämään onnen ja rakkauden. Näyttelijän mukaan päätös hahmon kuolemasta oli kuitenkin oikea. Sen avulla elokuvasarja voidaan aloittaa jälleen puhtaalta pöydältä uuden näyttelijän kera.