Dave Grohlilta yllätysvierailu Billie Eilishin keikalla – syy veti yleisöä kyyneliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Billie Eilishin keikalla nähtiin taannoin yllätysvieras. Torstaina 15. joulukuta Los Angelesin Kia Forum -areenan lavalle nousi Foo Fighters ja Nirvana -yhtyeistä tunnettu Dave Grohl.

Eilish ja Grohl esittivät duettona Foo Fightersin My Hero -kappaleen. Artistit esittivät sen kunnianosoituksena keväällä Foo Fightersin rumpali Taylor Hawkinsille. Muusikko menehtyi maaliskuussa 2022.

– Me Foo Fightersin jäsenet kokoonnuimme perheidemme kanssa aiemmin tänä vuonna katsomaa Grammy-gaalaa. Kun Billie esiintyi Taylor Hawkins -paidassa, koko huone täyttyi rakkauden ja kiitollisuuden kyyneleistä, Grohl kuvaili keikalla.

Keikalla vieraili myös laulaja-lauluntekijä Phoebe Birdgers, jonka kanssa Eilish duetoi Motion Sickness -kappaleen. Seuraavana iltana Eilishin konsertissa vieraili puolestaan Childish Gambino.