Jaajo ja Anni jättivät tunteikkaat jäähyväiset Aamulypsylle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpana radiotähtenä vuosien ajan palkittu Jaajo Linnonmaa jätti torstaina Aamulypsyn. Samalla maan suosituimman aamuohjelman jätti myös ohjelmassa alusta saakka mukana ollut Anni Ihamäki. Molemmat aloittivat ohjelmassa vuonna 2006.

Historiallinen viimeinen ohjelma päättyi historiallisella tavalla tuttuun Klamydian kappaleeseen, mutta tällä kertaa Vesku Jokinen oli paikalla studiossa esittämässä kappaleen livenä. Viime vuosina myös televisiossa esimerkiksi Diili ja Haluatko miljonääriksi -ohjelmia isännöinyt Linnonmaa ei pystynyt pidättelemään kyyneleitään enää Jokisen esityksen aikana. Sosiaalisessa mediassa hän kiteytti tunnelmiaan.

– Sanaton. Hieno matka saatiin päätökseen. Ja kyllähän se taas tunteisiin meni. @ilkkaihamaki kaveribiisi Anni ja Jari. @vesku.klamydia Pala Rauhaa livenä. @tuukkari kiitospuhe meidän merkityksestä. Kiitos Aamulypsy 2006-2022. Ihan mieletön olo. Vaikea pukea sanoiksi, Jaajo Linnonmaa kirjoitti.

Aamulypsyssä ovat tammikuusta alkaen mukana Juuso Mäkilähde, Tinni Wikström, Hovimuusikko Ilkka sekä vanhat tutut Tuukka Ritokoski ja Janni Hussi.